7 gyönyörű és különc diós sütemény nem csak az ünnepre

Marlenka, berliner, habcsókhalom, babka? Mutatós, szépséges, különc diós süteményeket mutatunk nektek, melyeket ünnepre és nem ünnepre is megsüthettek, szabad kezet kaptok.

Itt a diós sütemények időszaka, mert hiába őszi csonthéjas, mégiscsak karácsony táján kerül a legtöbb ételbe, sütibe. Na de mit süssünk idén a klasszikusakon kívül? Bejgli, zserbó, oké, de mi van még? Diós sütemények prezentálva, itt:

 1. 1.

  Klasszikus diós marlenka

 2. 2.

  Tripladiós-lekváros berliner

 3. 3.

  Diós-csokoládés habcsókhalmok

 4. 4.

  Diós kosárka

 5. 5.

  Diós Babka Kalács

 6. 6.

  Diós háromszögek

 7. 7.

  Mákhabos-diós szelet

Még több diós sütemény receptje itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.