Marlenka, berliner, habcsókhalom, babka? Mutatós, szépséges, különc diós süteményeket mutatunk nektek, melyeket ünnepre és nem ünnepre is megsüthettek, szabad kezet kaptok.
A dióval mellényúlni nemigen lehet, ami a karácsonyi sütiket illeti: lehet linzer, tekercs, marlenka, guba, rácsos, lényeg, hogy maradjon belőle karácsonyig!
A dió akkor a legjobb, ha egy igazán finom süteménybe kerül! Mi most hoztunk nektek 10 szuper receptet, amelyek közül bármelyiket választod, egészen biztos nem fogsz csalódni a végeredményben!
Ha csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!