8+1 édes derelye és gombóc, mely előtt csak egy leves fér beléd

Van itt hagyományosan pihe-puha túrógombóc, de sütőben sült, sőt, barackos és nutellás is, és akkor a barátok füléről még nem is beszéltünk...

  1. 1.

    Barátfüle

  2. 2.

    Sütőben sült túrógombóc

  3. 3.

    Kapros-túrós- és szilvalekváros derelye

  4. 4.

    Pihe-puha túrógombóc kalácsmorzsában

  5. 5.

    Pihe-puha barackos gombóc

  6. 6.

    Epres túrógombóc mandulabundában

  7. 7.

    Könnyű és puha túrógombóc

  8. 8.

    Nutellás túrógombóc

  9. 9.

    Kölesgombóc, a vegán túrógombóc

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?