Így készíthetsz tökéletes cukormázat a mézeskalácsodra

A legjobb mézeskalács receptje mit sem ér, ha nincs mellé egy hasonlóan tökéletes cukormázunk. Az írókázás és egyéb édes díszítés furfangajai következnek, ismerjük meg őket együtt, és kenjük vastagon a cukormázat a mézeskalácsra!

Amikor már nagyon közeleg a karácsony, akkor szükségünk van egy marék olyan receptre, ami bombabiztos, mindig működik és soha nem hagy cserben minket. Ezek közül csak az egyik a díszesen kent cukormáz a mézeskalácsra, ami ugyan egyszerűnek tűnik, mégis meg tudja bosszulni a vele szemben tanúsított hanyagságot. Nézzük hát, milyen lépések vezetnek el addig, amikor végre megtörténik a cukormáz mézeskalácsokra való díszes és ünnepélyes felvitele.

Lesd meg a galériában a tökéletes cukormáz titkait:

Íme, néhány recept, amin kipróbálhatod a díszítést:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ünnepi praktika, amit elleshetsz:

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek