6 konyhai trükk, amitől a finom még finomabb lesz
Mutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű főzési praktikát, amikkel a már jól bevált és eleve nagyon finom ételek új szintre emelkedhetnek.
Szekeres DóraMutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű főzési praktikát, amikkel a már jól bevált és eleve nagyon finom ételek új szintre emelkedhetnek.
Szekeres DóraA legjobb mézeskalács receptje mit sem ér, ha nincs mellé egy hasonlóan tökéletes cukormázunk. Az írókázás és egyéb édes díszítés furfangajai következnek, ismerjük meg őket együtt, és kenjük vastagon a cukormázat a mézeskalácsra!
Lakos BenedekNem kell előre elkészített, aromákkal és színezékekkel felturbózott sütidíszeket beszereznünk ahhoz, hogy szép és tartós díszítés kerüljön a mézesre és a különféle kekszekre, muffinokra. Mutatjuk az otthon elkészíthető és természetes megoldásokat!
Szekeres DóraA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...