8 cukkinis fasírt, tócsni és rántott finomság, ami ebédre és vacsorára is tökéletes

Imádjuk a cukkinit, a friss, zsenge és lédús zöldség ízét pedig még most, az utolsó nyári hetekben kell kiélveznünk, ilyenkor kaphatóak ugyanis jó áron nagy és szezonális darabok.

  1. 1.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  2. 2.

    Mozzarellával töltött rántott cukkinipárnácskák

  3. 3.

    Fokhagymás cukkinifasírt

  4. 4.

    Görög cukkinifasírt

  5. 5.

    Sajtos cukkinigolyók

  6. 6.

    Cukkinifasírt alaprecept

  7. 7.

    Cukkinis tócsni

  8. 8.

    Sütőben sült cukkinis rágcsa

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek