Csúnyán leégett a zománc öntöttvas edényed? Ez a legjobb és legolcsóbb tisztítási mód!

Szoktál használni zománcozott vasedényt? Előfordul néha, hogy leégetsz benne valamit, igaz? Mint Julie a boeuf bourguignon mondjuk? Ez az olcsó és szuper módszer segít!

A thekitchn csapatának hála, ezzel a rövid, lényegretörő videóval megtudhatjátok, hogyan érdemes olcsó, egyszerű, természetes módon kitisztítani a zománcozott öntöttvas edényt.Mert ezekben az edényekben készülnek a legfinomabb falatok, gondoljunk csak a Julie & Julia ominózus Boeuf Bourguignonjelenetére...

Szóval a feladat - videó lent:

  • öntsd fel némi vízzel a leégett edényed
  • forrald fel a vizet
  • adj hozzá 2 evőkanál szódabikarbónát
  • kapargasd fel a lerakódást egy fakanál segítségével, és forrald még egy ideig
  • öblítsd el tiszta vízzel, és kész is!

Durva lerakódás esetén még több szódabikarbónával dolgozz.

NÉZD A VIDEÓT, így még egyszerűbb:

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek