14 tényleg jópofa kis trükk a konyhádba

Megint egy trükkös cikk - konyhai trükkös. Praktikás. Okosságokkal és valóban hasznos tippekkel, amikről sanszos, hogy még te sem hallottál.

Ha elsóztad a levest, tegyél bele krumplit, a húslevesről mindig kanalazd le a habot főzés közben, oldd a vízkövet ecettel - rengeteg hasznos házi praktika van, amit már odavissza ismerünk, de elő-előkerülnek újak is a placcon, amiket érdemes megismerni és bevetni.

Most 14-et hoztunk - nézegessétek, okosodjatok, katt a képre a többiért!

Ezeket olvastad már?

Top 9 háztartási praktika

Nemsokára itt a Karácsony. Varázsold csodálatosan tisztává konyhád lépésről lépésre. Hangolódj az ünnepekre, legyen az egész lakásban fantasztikus illat!

Gréti

Top 3 rizsfőzési praktika

A rizsfőzésre vagy ráérez az ember, vagy egy életen át retteg tőle. Hogy ez utóbbi veled ne történjen meg, olvasd el a legjobb három NoSalty-s praktikát!

Gréti

via brightside

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.