9 ropogós csirkeszárny cuppogós napokra

Ha ropogtatnál egy kicsit, akkor mindenképpen készíts egy adag csirkeszárnyat, melynek fűszeres, sült bőre ropog majd a fogad alatt, a húsa pedig szétolvad a szádban.

A csirkeszárny még mindig olcsónak számít, így ha ezúttal valami finom, de pénztárcakímélő fogásra vágysz, akkor készíts egy adaggal. Talán a csirkeszárny az, amit még a kisebbek is jókedvvel fogyasztanak és majszolgatnak, tehát ők sem fognak panaszkodni.

Még több csirkeszárny itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek