Csillagjegy-menü Ikreknek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei egész nap gyorsbüfés menüvel is beérnék, de azért ők sem ehetnek nap mint nap instant ételeket! E havi csillagmenünk az Ikreknek szól!

{ CKÉP = 1247, 4 }

Fontos, hogy vegyesen táplálkozz!

Ha te is május 21. és június 21. között születtél, akkor az asztrológia szerint a rapszodikus életvitelű Ikrek csillagjegyhez tartozol. Az evésre ugyan nem fordítasz különösebb gondot, de azért örömmel veszed, ha a kedvenceidből tálalnak föl neked egy nagy kondérral. Érdemes figyelmet fordítanod a vegyes táplálkozásra, az egyoldalú étkezés ugyanis káros hatással lehet a szervezetedre!
Mindenki tudja rólad, hogy rajongsz a sajtokért, illetve az egzotikus ínyencségekért, szerinted a változatosság gyönyörködtet. A különböző sajttálak és a szárnyashúsok a fehérjeszükségletedet kielégítik, a déli gyümölcsök fogyasztása (mangó, kivi, avokádó, gránátalma) pedig a megszokottól való elrugaszkodásodat biztosítja.

Csirkét bármikor!

Éjjel-nappal jöhetnek a tányérodra a csirkés fogások, ezeket bármilyen formában és mennyiségben képes vagy eltüntetni. Persze ügyelned kell rá, hogy az étkezést elegendő sporttal kombináld, de ez nem okozhat neked problémát, hiszen állandóan mozgásban vagy. A sajtot majdnem minden ételre ráhalmozod, nem tudsz ellenállni ennek a csábító kalciumforrásoknak! Nassolnivalóként olajos magvakat rágcsálsz, ezekkel csak óvatosan, mert a földimogyoró és társai pillanatok alatt elraktározódnak a tested legkényesebb pontjain!

Hogy tudjatok miből válogatni, összeállítottunk egy menüt Ikreknek!

Kedveled a chilis babot, főleg, ha bőkezűen bánik a szakács a csípős fűszerrel, de egy jó kelkáposztafőzelékre, rakott kelre sem mondasz nemet. A sok-sok friss petrezselyemmel elkészített friss salátát bármikor magadévá teszed, de főzelékekben és sültekhez is előszeretettel eszel a zsenge, zöld levelekből. Nyári gyerekként, erős vonzalom fűz a friss, lédús gyümölcsökhöz, sárgabarackból képes vagy megenni bármennyit, ezért érdemes kipróbálnod az újdonságokat, mint például a sárgabarack-krémlevest.

Csípős élvezetek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.