Egy menzás húsétel, amit a csillagjegyed titokban visszasír

Tudjuk, hogy trendi utálni a retró menzát, de valld be, hogy azért volt egy-egy fogás, amiért kétszer is sorba álltál annak idején. Most a kedvenc nosztalgikus húsételeiteket vesszük sorra, ezúttal csillagjegyek alapján!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...na meg a paradicsomos húsgombócot, szigorúan TV-paprika nélkül!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Imádta a menzás paprikás krumplit, melybe vagy debreceni vagy virsli került, jóféle kolbász ritkán (soha):

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Na meg hogy már gyermekként is imádta a tésztaféléket, igaz, a menzás milánói inkább egy kitalált olaszos fogás volt:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik...szinte minden gyerek utálta, a nyilasok legtöbbje viszont különös vonzalommal viseltetett a máj iránt:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A valamirevaló skorpiók kedvence a mai napig a bácskai. Savanyú ecetes vagy kovászos uborkával.

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A mérlegek akkor és most is maradnak a klasszikusoknál, ha lehet.

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Imádják a káposztás ételeket, és ez a menzás, húst keveset látott székelykáposztával sem volt másképp:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Az oroszlánok valamilyen furcsa oknál fogva a tarhonyás húst zárták szívükbe.

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ha menza és húsételek, akkor sertéspörkölt nokedlivel vagy csigatésztával - mondanák a rákok!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az ikrek furcsa szerzetek, ez a menzás kedvencükön is látszik...és pont ezért imádjuk őket!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A bika örök szerelme a vadasmártás: a suliban régen főleg száraz marhából vagy sertésből készült, de ő még csirkéből, tésztával is megeszi!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ezt sem szerették sokan, a kosok viszont mindent kibírnak...Felnőtt fejjel pedig tényleg isteni tud lenni!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek