8 foszlós croissant a vállalkozó kedvű házi pékeknek

A croissant a francia konyha egyik szimbóluma, a legtökéletesebb kísérője a reggeli kávénak és narancslének. Simán vajjal, lekvárral, nutellával, de akár sajttal is megsüthetitek!

  1. 1.

    Habkönnyű croissant

  2. 2.

    Gyors dupla sajtos croissant

  3. 3.

    Croissant Kornél konyhájából

  4. 4.

    Házi vajas croissant

  5. 5.

    Croissant chloedejonge konyhájából

  6. 6.

    Egyszerű nutellás croissant

  7. 7.

    Csokoládés croissant (Croissant 2.)

  8. 8.

    Gyors croissant

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek