Cher pazar otthona (és konyhája!) maga az elegancia

A díva otthonának minden egyes pontja Chert tükrözi: modern, egyedi és utánozhatatlan!

Cher 1993-ban vásárolt magának egy házat Miami Beach-en. Három évig élt itt, ez idő alatt pedig teljesen átalakította az ingatlant, és a maga ízlése szerint formálta. A több mint ezer négyzetméteres, háromszintes épületben hat hálószoba és nyolc fürdőszoba található, de helyet kapott benne egy edzőterem, egy játékterem, egy bár és egy légkondicionált garázs is. Cher ingatlanjának természetesen van külső medencéje, és igazi különlegessége, hogy tartozik hozzá egy saját yachtkikötő is.

A part karnyújtásnyira található

A 22 millió dolláros épület konyhája teljesen különbözik az eddig megszokottaktól: ezekben a helyiségekben általában a fehér vagy a tört fehér a domináns, hozzá illő konyhaszigettel, márványlapokkal. A márvány munkalap és a konyhasziget itt sem maradhatott el, a színekben azonban valami egészen merész összeállítást láthatunk: a konyhaszekrények tetőtől-talpig kékben úsznak, a járólap terrakotta, téglavörös színt kapott, a konyhaszekrények alatti falfelület pedig szintén fehér-szürke mintás márvánnyal van tarkítva.

Mediterrán hangulat a konyhában

A két árnyalatra azt gondolhatnánk, nem működik jól, főleg egy konyhában, de ebben az esetben cseppet sem zavaró, sőt, egészen harmonikus. Az ezüst székek, az inox konyhai- és óriási hűtőgépek pedig mindezt egy kerek egésszé formálják.

Elegáns étkező található a házban

Az étkezőt csak az asztal és a székek teszik igazán étkező jellegűvé. A fehér székszoknyát kapó ülőalkalmatosságokat az asztalfőn természetes, fából készült ülőkék zárják le. A helyiségben két tálalószekrény kapott helyet. Az étkező és a konyha egyaránt elszigetelten, külön-külön helyiségben találhatók, a házban viszont boltíves átjárókon keresztül nyílik egymásba a nappali és a nem sokkal kisebb előtér is. Egészen pazar berendezés, nem igaz?

Gyönyörű tágas terek jellemzik az ingatlant

Less be a többi helyiségbe is:


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Forrásunk volt.

Címlapkép: YouTube

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek