Ezt eszi a 72 éves Cher - sose találjátok ki, mi szerinte a legkárosabb élelmiszer...

Cher alakja vitán felül megdöbbentő a mai napig - műtétek ide vagy oda, ehhez a testhez megfelelő táplálkozás is kell, az tuti!

Cher testére lehet sok mindent mondani, és igen, a nyilvánvaló plasztikai műtétekre gondolunk, de azt azért leszögezhetjük, hogy ennyi idősen (72 éves) ilyen alakkal rendelkezni nem lehet CSAK plasztikával. Szóval akkor nézzük, hogy mit eszik egy nap, és úgy egyáltalán, miért van még mindig 30 éves nőket megszégyenítő teste.

Még mindig irtó csinos

ÉTRENDJE

Zömében vegetáriánus étrendet követ. Azt mondja, megtanulta, milyen étrend és étel az, ami működik nála, melyik nem. Ez mondjuk bölcs döntés.

"Nem szeretem a húst, igaziból a legtöbb étel, amit szeretek, alapvetően egészséges is."

A tejtermékekkel sincs jóban - úgy véli, neki jót tesz, hogy mellőzi őket, sőt, odáig megy, hogy a sajtot kiáltja ki a legfőbb bűnbaknak testünkre nézve.

"A tejtermékek szerintem nem tesznek jót nekünk. A sajtfogyasztást például az egyik legkárosabb szokásnak tartom, mert a sajtok többsége nagyon nehezen emészthető és túl zsíros."

Azért a fagyi is becsúszik néha

BŰNÖS ÉLVEZETEK

"Régebben, például az Eastwick-i boszorkányok forgatása után Susan Sarandonnal és Michelle Pfeifferrel óriás zabálásokat tartottunk - cheddar sajtos Goldfish-t, M&M's-t, Hershey's csokit és kólát tömtünk magunkba. Aztán Michelle-lel rájöttünk, hogy édesburgonyát a mikróban is lehet főzni, és onnantól vagy azt ettük, vagy héjában sült krumplit, vagy cézár salátát. "

Ma már alapvetően nem kedveli az egészségtelen szokásokat, alkohol egy évben maximum néhányszor jöhet, a drogokról pedig így nyilatkozik: "régen drogozhattam is volna, ha akartam volna, de nem jöttek be." Még szerencse.

EZT ESZI

Barna rizst fogyaszt és sok zöldséget, hüvelyest (lencsét, lima-babot, fehérbabot, vesebabot), valamint gyümölcsöket és tésztát.

Receptajánló Cher kedvenceivel:

Vega chilis bab tacoba töltve

Fogyasztható önmagában egytálételként is, de kiváló tortillatekercsbe vagy tacoba töltve. Egyszerű, praktikus, gyors vacsora a rohanó hétköznapokban.

"A tésztafélék és a gyümölcsök adnak nekem energiát (leginkább a papaya, a banán és a nektarin), amik nem finomított, hanem természetes módon előforduló gyümölcscukrot tartalmaznak."

SPORT

Az egész pedig mit sem érne, ha nem edzene rendszeresen. Állítólag heti ötször teszi, mert mindig is imádta, és továbbra is élvezi. Fenekét például így kerekíti. 2010-ben szörfözni tanult, de arról is híres, hogy akár 5 percig is kitartja a planket!

Ezeket olvastad már?

A Skinny Bitch diéta

Nem, nem fordítom le a diéta elnevezésének jelentését. Nem szalonképes. Mondjuk maga a diétaprogram is hagy némi kívánnivalót maga után.

admin

A címlapfotón éppen fogadásból harap egy marhanyelvbe.

via

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...