Gondoltad volna? Sandra Bullock konyhája dögunalom - neked mi a véleményed róla?

Csalódtunk. Nem kicsit! Nektek mi a véleményetek az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő palotájáról?

Sandra Bullock palotájába azért tudunk bekukkantani, mert épp eladó. A Georgia államban, Tybee-szigetén található óceánparti ingatlant 6,5 millió dollárért árulják, ami 20 perces autóútra fekszik a fővárostól, Savannah-tól. A luxuspalota teljesen bútorozottan eladó.

A fotókat végig pörgetve azonban valami izgalmasra, meghökkentőre, kifinomultra, elegánsra, de ugyanakkor igazán egyedire számítottunk. Tévedtünk és csalódtunk, legalábbis, ami a konyhát illeti. Nincs semmi különös, mondhatni egy rettentő átlagos konyháról beszélünk, ahol valahogy nem is tudjuk elképzelni Sandra Bullockot. A domináns szín a fehér, amit az a néhány kiegészítő sem dob fel, ami a helyiségben található, egy rém unalmas fa padló és körülbelül körbe is értünk a Bullock-konyhában.

A konyhánál az étkező sem sokkal izgibb, itt is a fehér színek dominálnak, és a bambusz rolók. A tér viszont kellemesen tágas, ami piros pont. Említésre méltó pontja ennek a helyiségnek még a csillár, ami ugyancsak remek választás.

Ti így képzeltétek el Sandra Bullock nyári rezidenciáját?

Ezeket olvastad már?

via Variety

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Lehet, hogy téged is ez az egyszerű dolog akadályoz a...

A fogyás alapvetően nehéz műfaj, hiszen a helyes táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha látványos eredményeket szeretnénk. De mégis mi a helyzet akkor, ha minden próbálkozásunk ellenére mégsem sikerül a várva várt álomsúlyt elérni?