Gondoltad volna? Sandra Bullock konyhája dögunalom - neked mi a véleményed róla?

Csalódtunk. Nem kicsit! Nektek mi a véleményetek az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő palotájáról?

Sandra Bullock palotájába azért tudunk bekukkantani, mert épp eladó. A Georgia államban, Tybee-szigetén található óceánparti ingatlant 6,5 millió dollárért árulják, ami 20 perces autóútra fekszik a fővárostól, Savannah-tól. A luxuspalota teljesen bútorozottan eladó.

A fotókat végig pörgetve azonban valami izgalmasra, meghökkentőre, kifinomultra, elegánsra, de ugyanakkor igazán egyedire számítottunk. Tévedtünk és csalódtunk, legalábbis, ami a konyhát illeti. Nincs semmi különös, mondhatni egy rettentő átlagos konyháról beszélünk, ahol valahogy nem is tudjuk elképzelni Sandra Bullockot. A domináns szín a fehér, amit az a néhány kiegészítő sem dob fel, ami a helyiségben található, egy rém unalmas fa padló és körülbelül körbe is értünk a Bullock-konyhában.

A konyhánál az étkező sem sokkal izgibb, itt is a fehér színek dominálnak, és a bambusz rolók. A tér viszont kellemesen tágas, ami piros pont. Említésre méltó pontja ennek a helyiségnek még a csillár, ami ugyancsak remek választás.

Ti így képzeltétek el Sandra Bullock nyári rezidenciáját?

Ezeket olvastad már?

via Variety

Hozzászólások (1)

lternesz

Megint egy rémunalmas firkálmány, értelmetlen belpesti nyafizás a valaha gasztro, ma már bulvár honlaptól. Egy konyha legyen praktikus.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.