Cameron Diaz zöld konyhája több, mint meglepő

Mindig is tudtuk, hogy Cameron Diaz stílusnagykövet, de hogy ennyire?! Bármikor meglepetést tud okozni a színésznő! 

New Yorkban, a manhattani városrész déli részén található West Village, ahol most eladóvá vált Cameron Diaz két hálószobás kis ékszerdoboza. A színésznő az ingatlant 2008-ban vásárolta, közel 3 millió dollárért. Az egyedi tervezésű lakás pedig mindenki álomkuckója lehetne.

A belső terek Kelly Wearstler munkáját dícséri, ami elképesztő és lenyűgöző: elegancia és stílus egy helyen! Az előtérben óriási beépített tükrös szekrények, tölgyfa padló és stencil mennyezet várja a belépőt.

Természetesen a stílusosság nem fullad ki az előszobában, sőt, a konyha rádob még egy lapáttal: a smaragdzöld konyhabútorok aranyozott szegélyt kaptak, amitől igazán szemet gyönyörködtető lett az összkép. Az előszobából a sötét, tölgyfa padló pedig ugyancsak remek választás ehhez a fejedelmi színválasztáshoz.

A konyha után pedig az étkező hab a tortán, annyira letisztult és kifinomult, hogy egyszerűen sajnálnánk itt megebédelni!Nektek hogy tetszik ez a finom elegancia?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapfotó:Tommaso Boddi / Stringer / Getty Images

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

Így készíts gyógyító, 24 órás erőlevest, hogy minden cseppje aranyat...

Az erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!

Hering András

„Most, ha valaki séf akar lenni, híres akar lenni. Bennem...

Tavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...