Cameron Diaz zöld konyhája több, mint meglepő

Mindig is tudtuk, hogy Cameron Diaz stílusnagykövet, de hogy ennyire?! Bármikor meglepetést tud okozni a színésznő! 

New Yorkban, a manhattani városrész déli részén található West Village, ahol most eladóvá vált Cameron Diaz két hálószobás kis ékszerdoboza. A színésznő az ingatlant 2008-ban vásárolta, közel 3 millió dollárért. Az egyedi tervezésű lakás pedig mindenki álomkuckója lehetne.

A belső terek Kelly Wearstler munkáját dícséri, ami elképesztő és lenyűgöző: elegancia és stílus egy helyen! Az előtérben óriási beépített tükrös szekrények, tölgyfa padló és stencil mennyezet várja a belépőt.

Természetesen a stílusosság nem fullad ki az előszobában, sőt, a konyha rádob még egy lapáttal: a smaragdzöld konyhabútorok aranyozott szegélyt kaptak, amitől igazán szemet gyönyörködtető lett az összkép. Az előszobából a sötét, tölgyfa padló pedig ugyancsak remek választás ehhez a fejedelmi színválasztáshoz.

A konyha után pedig az étkező hab a tortán, annyira letisztult és kifinomult, hogy egyszerűen sajnálnánk itt megebédelni!Nektek hogy tetszik ez a finom elegancia?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapfotó:Tommaso Boddi / Stringer / Getty Images

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!

Napi 4000 lépést kiválthatunk idős korban a helyes étrenddel

Biztosan hallottuk már, hogy naponta legalább 10 000 lépést kell tennünk a kiegyensúlyozott, egészséges, aktív mindennapokért, ám ezt nem mindig egyszerű elérni – különösen idősebb korban. Most azonban rámutattak arra, hogy egy másik módszerrel kiválthatjuk a testmozgás egy részét.