Madonna márványkonyhája maga az elegancia

Az énekesnő legújabb Los Angeles-i villája lélegzetelállító, és nekünk természetesen a konyhán akadt meg a szemünk elsőre.

A 62 esztendős Madonna Hidden Hills új lakosává vált, amivel olyan sztárok szomszédságába került, mint Jennifer Lopez, Kim Kardashian vagy Britney Spears. Az 1161 négyzetméteres ingatlant eredetileg 25 millió dollárért, azaz 7,538 milliárd forintnyi összegért árulták, de végül 19,3 millió dollárra (átváltva 5,819 milliárd forintra) lealkudta az árát.

Az ingatlannak összesen hét hálója és 11 fürdőszobája van, amit modern stílusjegyek alapján rendezték be, így elsősorban a fehér színek és a magasfényű bútorok dominálnak.

Ez természetesen a konyhára (2. kép) is igaz. A szekrények tetejét hatalmas márványlapok díszítik, a konyhaszekrények fekete színt kaptak, a padló pedig igazi barna hajópadló lett.

A konyhában két hatalmas gázsütő található, továbbá egy kétajtós hűtőszekrény is, ami igencsak tekintélyt parancsoló.

Ebben a videóban az egész házat körbesétálhatod. Neked hogy tetszik?


Még több sztárlakás:

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?