Ha befőzésre kerül sor a nyáron, valószínűleg gyakrabban esik a választásunk a lekvárra, mint a befőttre. Érdekes preferencia ez, már csak azért is, mert a befőtt elkészítése jóval egyszerűbb, mint a lekváré. Ami talán sokakat visszariaszt, hogy az üvegbe zárás és a tényleg sikeres tartósítás a befőttek esetében rizikósabb, mint a lekvárnál. Amennyiben mégis belevágnánk a projektbe, fogadjuk meg az alábbi tippeket, és engedjük el aggodalmainkat a befőzéssel kapcsolatban!
Nézd meg galériánkban a befőtt eltevésének tippjeit, a tanácsokért kattints a képre!
Csodás befőttek az idei befőzőszezonra:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ha tovább olvasnál a befőzésről, kattints ide: