9 omlós és tökéletes kacsamell változatos formában

Egy mennyei kacsamelles főfogásra sokan áhítoznak, ám belevágni az elkészítésébe, az már bizony kevesebbeknek vonzó. Segítünk, hogy könnyedén, de mégis fejedelmi ételeket készíthessetek belőle.

  1. 1.

    Aszalt szilvás kacsamell

  2. 2.

    Ropogós kacsasült pofonegyszerűen

  3. 3.

    Tökéletes rosé kacsamell

  4. 4.

    Narancsos kacsamell

  5. 5.

    Rozé kacsamell

  6. 6.

    Vargányával töltött kacsamell knédlivel

  7. 7.

    Sült kacsamell

  8. 8.

    Egzotikus kacsa

  9. 9.

    Rozé kacsamell szegfűgombás metélttel

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek