9 szaftos HAMBURGER, amit lehetetlen megunni

A hamburger az amiből ha vegetáriánus, ha jó marhahússal készül, tuti nem marad sokáig a tányéron. Készítsd el minél változatosabban, most 9 receptet hoztunk!

 1. 1.

  Házi sajtburger

 2. 2.

  Vega burger ahogy Antal készíti

 3. 3.

  Duplasajtos hambuci falatkák

 4. 4.

  Hamburger 4. - gombával és baconnel

 5. 5.

  Zing Street Burger

 6. 6.

  Retro hamburger

 7. 7.

  Hamburger Jamie Olivertől

 8. 8.

  Pulled pork szendvics

 9. 9.

  Szaftos hamburger

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek