9 ötlet a húsvéti tormázáshoz

Nincs Húsvét frissen reszelt torma nélkül. Ne csak a sonka mellé kínáld, ízesíts vele más ételeket is. Idén legyenek parádés-tormás finomságok az asztalon!

Pár csepp könnyet szívesen ejtünk azért, hogy ebben az évben is legyen friss torma az asztalon. Sőt arra is van praktikánk, ha a tormakrém keverését sírás nélkül szeretnétek elvégezni! Szóval, legyen minél több ételben ebből a pikáns zöldségből. Akinek túl csípős, az csepegtessen rá ecetet és letakarás nélkül hagyja kicsit állni. A bátrabbak a reszelés után azonnal fogyaszthatják. Most egy-két új ötletet hoztunk, mibe keverjétek, hogyan használjátok még a tormát.

 1. 1.

  Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.

 2. 2.

  Sírásmentes ecetes tormakrém

 3. 3.

  Céklás torma húsvétra

 4. 4.

  Tormás-citromos krumplisaláta

 5. 5.

  Lazac szendvics tormás túrókrémmel

 6. 6.

  Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

 7. 7.

  Pikáns hajdinás gombócleves

 8. 8.

  Tehéntúrós kenegető

 9. 9.

  Tormakrémes-sonkás sült makaróni

Olvastad már?

Húsvéti sonka extrákkal

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.