9 ötlet a húsvéti tormázáshoz

Nincs Húsvét frissen reszelt torma nélkül. Ne csak a sonka mellé kínáld, ízesíts vele más ételeket is. Idén legyenek parádés-tormás finomságok az asztalon!

Pár csepp könnyet szívesen ejtünk azért, hogy ebben az évben is legyen friss torma az asztalon. Sőt arra is van praktikánk, ha a tormakrém keverését sírás nélkül szeretnétek elvégezni! Szóval, legyen minél több ételben ebből a pikáns zöldségből. Akinek túl csípős, az csepegtessen rá ecetet és letakarás nélkül hagyja kicsit állni. A bátrabbak a reszelés után azonnal fogyaszthatják. Most egy-két új ötletet hoztunk, mibe keverjétek, hogyan használjátok még a tormát.

  1. 1.

    Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.

  2. 2.

    Sírásmentes ecetes tormakrém

  3. 3.

    Céklás torma húsvétra

  4. 4.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  5. 5.

    Lazac szendvics tormás túrókrémmel

  6. 6.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  7. 7.

    Pikáns hajdinás gombócleves

  8. 8.

    Tehéntúrós kenegető

  9. 9.

    Tormakrémes-sonkás sült makaróni

Olvastad már?

Húsvéti sonka extrákkal

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek