hozzászólások

leírás

A Volga és a Don mentén honos, ősi fűszer-és gyógynövény. Gyökere jelentősebb mennyiségben tartalmaz kalciumot, nátriumot, magnéziumot és C-vitamint.
A húsvéti főtt sonka elengedhetetlen kísérője, ezen kívül jól illik főtt és sült marhahúsos, sertéshúsos fogásokhoz, savanyúságokba és salátákba egyaránt. Pikáns, csípős ízt kölcsönöz a mártásoknak, szószoknak.
A torma étvágygerjesztő, gyomorjavító, valamint az emésztést és a vérkeringést elősegítő hatású.
 

mikor vegyem

Frissen októbertől márciusig vehetjük, az üveges változatához pedig bármikor hozzájuthatunk.
 

hogyan tároljam

A friss tormát pincehidegen vagy hűtőszekrényben tároljuk.

Torma alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!