A 9 legjobb gyorsétel otthon

Mást sem hallunk, csak hogy milyen egészségtelen a gyorskaja. Pedig ez nem feltétlenül igaz - otthon elkészítve nemcsak finom, de egészséges is lehet a kedvenc utcai ételünk!

Olyan nincs, hogy valaki ne szeretné a hamburgert, a pizzát vagy a gyors kínai tésztákat. Hogy ezek az ételek egészségtelenek, az pedig nem feltétlenül igaz. Amilyen alapanyagokból, és amilyen technikával elkészítik egyes helyeken, az bizonyára nem más, mint üres kalória - nem is kevés - , de semmi okunk arra, hogy kategorikusan elítéljük ezeket az ételeket, vagy kizárjuk őket az étrendünkből. Nem beszélve arról, hogy például az utcán magunkba nyomott pizza egy elképesztő finom étel, ami, ha megfelelő alapanyagokból készül jó technikával, akkor az égvilágon semmi baj nincs vele. Ha pedig nem visszük túlzásba, akkor ez nagyjából az összes többi gyorsételre igaz lehet. Sőt, mivel az utcán vásárolható ételek jó része izgalmas, távoli konyhákból érkezik, heti egy s.k. gyorskajával még a vacsorákat is változatosabbá tehetjük.

 1. 1.

  Karibi burger

 2. 2.

  Sütőben sült krumpli

 3. 3.

  Jamie Oliver pizzája

 4. 4.

  Igazi görög gyros házilag

 5. 5.

  Gong bao csirke

 6. 6.

  Gyors indiai vajas csirke

 7. 7.

  Magyaros kenyérlepény

 8. 8.

  Csirkés taco

 9. 9.

  Vietnami pho leves

Olvastad már?

Ilyen a világ legdrágább hamburgere

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

9 étel, melyet a nyárkedvenc lecsó ihletett

A lecsó a kedvenc nyári ételeink dobogósa – bár most tényleg eszméletlen drágának számít sajnos, néhány paradicsom és paprika, no meg némi hagyma felhasználásával és egy szuper recepttel simán feldobhatunk vele egytálételeket, húsokat, pitéket, rizses fogásokat is!

Nosalty

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.