9 ízletes, tejföltől krémes csirkés fogás

A tejföl és a csirke két kedvenc alapanyagotok az oldalon. Megértjük. Aki szereti őket, most őrülhet!

  1. 1.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  2. 2.

    Csirkemell tejfölös-currys szószban

  3. 3.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  4. 4.

    Tejfölös sült csirkeszárny

  5. 5.

    Tárkonyos csirkeragu Glaser konyhájából

  6. 6.

    Csirkepogácsa tárkonyos mártásban

  7. 7.

    Szaftos gombás csirke

  8. 8.

    Tejfölben sült csirkecombok

  9. 9.

    Tejfölben pácolt csirkemell cukkinis rösztivel

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?