9 ízletes, kora nyári lecsó, amit már most el lehet készíteni

Ha már nagyon vágysz egy ízgazdag lecsóra, válassz a felsorakozott változatok között. Cukkinivel, spenóttal még finomabbá teheted az ételt!

  1. 1.

    Hagyományos lecsó sült kolbászkarikákkal

  2. 2.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  3. 3.

    Lecsó római tálban

  4. 4.

    Ratatouille levendulával

  5. 5.

    Pipérade

  6. 6.

    Cukkini lecsó 3.

  7. 7.

    Krémes shakshuka padlizsánnal

  8. 8.

    Zöld shakshuka

  9. 9.

    Tökös lecsó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek