9 elképesztően ízletes, egyszerű ebédötlet hús nélkül
Ha a hétköznapok forgatagában nincs időd sokáig tanakodni azon, mi legyen az ebéd, válassz egyet ízletes, laktató és mégis könnyed receptjeink közül, itt te is megtalálod a tuti befutót!
Ha a hétköznapok forgatagában nincs időd sokáig tanakodni azon, mi legyen az ebéd, válassz egyet ízletes, laktató és mégis könnyed receptjeink közül, itt te is megtalálod a tuti befutót!
Arancini i limoncini di carnevale, így hívják Olaszországban ezeket a citrom- és narancshéjas cukorral csavart fánkokat. Érdemes mindkét citrushéjat bevetni, mert isteni lesz tőlük a ...
A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...
Melengető, és zöldségek erejétől roskadó levesekkel készültünk a nagy hidegben. Ami közös bennük, az a csodás karfiol.
NosaltyBizony, a műanyag ételhordó doboznak is van lejárati ideje. Mutatjuk, honnan tudhatod, hogy itt az ideje leselejtezned.
NosaltyHa nem tudod, mit kezdj magaddal munka vagy suli után, akkor irány a konyha, és kényeztesd magad egyik kedvenc krémes desszertünkkel!
NosaltySelymesítsd mascarponéval a tortakrémet, hogy tökéletes kényeztetést kapjon a szülinapos!
A vércukorszint rendszeres ingadozása komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, de néhány egyszerű, a mindennapokban is könnyen betartható trükkel ennek elejét vehetjük. Mutatunk 4 tippet, amivel ezt megteheted!
A köménymag intenzív, kesernyés, enyhén diós ízű fűszer. A köménymagot termő növény Közel-Keleten és India területein honos, fűszerként a magokat vagy azok porrá őrölt változatát használjuk. Évszázadok óta ízesítik az emberek az ételeiket köménnyel, többek között levesekhez, salátákhoz, sültekhez használva. A magyaros konyha is előszeretettel alkalmazza, de nézzük, milyen jótékony hatásai vannak!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...