8 nagyon krémes tejszínes húsétel akár minden napra

Ha szeretitek a szaftos, krémes húsokat, ezek közül válasszatok, ők a tejszíntől irtó finomak!

  1. 1.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  2. 2.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  3. 3.

    Túróval és póréval sütött hús

  4. 4.

    Vajas-citromos csirkecombok

  5. 5.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  6. 6.

    Barbár csirke

  7. 7.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeragu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek