8 hibátlan ötlet HÚSMARADÉK felhasználására

Csirke, sült hús, máj, csirkeszárny, virsli – megmaradt, de nem szívesen válnál meg tőle, igaz? Mutatunk pár tippet, éljen a #HÁZIMENZA és a maradékmentés!

  1. 1.

    Mézes-lime-os csirkesaláta avokádóval paradicsommal

  2. 2.

    Tojásos-csirkehúsos pástétom

  3. 3.

    Buffalo csirkeszárnyak

  4. 4.

    Zsírban sült hagymás csirkemáj

  5. 5.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  6. 6.

    Csirkés tortilla

  7. 7.

    Húsvéti quiche

  8. 8.

    Maradékmentő virslis tészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!