7 pihe-puha aranygaluska, aminek az íze megidézi az édes gyermekkort

Aranyló vaníliasodóval, ismerős, felhőpuha tésztával csábít ez a nagy kedvenc. Hoztunk több receptet is, ha klasszikusra vágysz, ha újításra, megleled a számításaidat.

  1. 1.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  2. 2.

    Aranygaluska sodóval

  3. 3.

    Pihekönnyű aranygaluska

  4. 4.

    Aranygaluska házi extra vaníliasodóval

  5. 5.

    Mogyorós aranygaluska vaníliamártással

  6. 6.

    Monkey bread

  7. 7.

    Aranygaluska 5.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek