Egy csomag leveszöldség felhasználásának 6 izgalmas módja

A boltokban kapható, előre összepakolt leveszöldségeket rejtő csomagok gyakran kerülnek a kosarainkba, általában a név által indikált célból: levesfőzés alkalmával. Persze ez nem jelenti az út végét – nézzük, mi mindenre alkalmas még a pakk!

Ha leveszöldséget – répát, fehérgyökeret, zellert, karalábét, hagymát – vásárolunk, összenyomorítva, műanyag fólia alá ravatalozva, azt általában azért tesszük, mert rákívántunk egy melengető húslevesre, nem enged minket szabadulni a babgulyás gondolata, vagy azonnali hatállyal ragulevest szeretnénk kanalazni. És míg teljesen és tökéletesen logikus, hogy a leveszöldségcsomagból leves lesz, érdemes lehet a farzsebben tartani néhány egyéb receptet is, amit elővehetünk akkor, ha épp megjelenik konyhánkban a fent említett zöldségek kis csoportja.

Nézd meg galériánkban a leveszöldségek felhasználásának kreatív módjait!

Receptek a zöldségfeldolgozáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai furfangok várnak rád:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.