Egy csomag leveszöldség felhasználásának 6 izgalmas módja

A boltokban kapható, előre összepakolt leveszöldségeket rejtő csomagok gyakran kerülnek a kosarainkba, általában a név által indikált célból: levesfőzés alkalmával. Persze ez nem jelenti az út végét – nézzük, mi mindenre alkalmas még a pakk!

Ha leveszöldséget – répát, fehérgyökeret, zellert, karalábét, hagymát – vásárolunk, összenyomorítva, műanyag fólia alá ravatalozva, azt általában azért tesszük, mert rákívántunk egy melengető húslevesre, nem enged minket szabadulni a babgulyás gondolata, vagy azonnali hatállyal ragulevest szeretnénk kanalazni. És míg teljesen és tökéletesen logikus, hogy a leveszöldségcsomagból leves lesz, érdemes lehet a farzsebben tartani néhány egyéb receptet is, amit elővehetünk akkor, ha épp megjelenik konyhánkban a fent említett zöldségek kis csoportja.

Nézd meg galériánkban a leveszöldségek felhasználásának kreatív módjait!

Receptek a zöldségfeldolgozáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai furfangok várnak rád:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...