7 nap, 7 étel – Házias, mégis gyors fogások főnek a konyhában

A házias ételekről legtöbbször azt gondolhatjuk, hogy azért olyan finomak és komfortosak, mert hosszú időbe telik türelmes-figyelmes elkészítésük. És míg sok esetben ez tényleg igaz, mi most a héten csak az ellenpéldákra fogunk fókuszálni: gyors és házias lesz a konyhai mottónk!

Ha arra gondolunk, milyen isteni házias fogásokat készített régen nekünk a nagymama, esetleg édesanyánk-apánk miket tesz elénk az asztalra, ha hétvégén hazamegyünk látogatóba, a telt ízek és nosztalgikus emlékek mellett eszünkbe juthat az is, hogy ugyan mennyi ideig fáradozhattak ezekért a finomságokért a konyhában. És tényleg igaz, hogy jó ebédhez idő kell, persze ez sajnos nem mindig adott – a heti összeállításban ezért csak olyan ebédek szerepelnek, amelyek cseppet sem időigényesek, mégis ugyanúgy hozzák a vasárnapi családi ebédek házias érzését.

Nézd meg galériánkban a hétre szánt házias fogások receptjét!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ha még színesebbé tennéd az életet a konyhában:

Címlapról ajánljuk

További cikkek