Ebben főzd puhára a kuszkuszt, ha plusz ízt adnál neki

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb köret a kuszkusz, amelynek elkészítését mind ismerjük: forró vízzel leöntés, majd várakozás – de mi történne, ha néhanapján más folyadékokat használnánk? A Napi Tipp most elárulja!

A legapróbbszemű tésztaféle, a kuszkusz megannyi házi szakács szívébe és konyhaszekrényébe belopta magát az utóbbi években, és nem véletlenül: gyors, szinte főzésmentesnek nevezhető elkészítése roppant praktikus köretopcióvá teszi. Persze nem csak emiatt érdemes gyakran használni és fogyasztani – további előnye, hogy kedvünk szerint alakíthatjuk az ízesítését, ha már beleuntunk a naturális verzióba. Ehhez csupán annyi kell, hogy a kuszkuszt nem vízben, hanem más folyadékokban pároljuk készre. Erről ad pontosabb információkat az alábbi lista, érdemes végigböngészni!

Nézd meg galériánkban, mi mindenben meg lehet főzni a kuszkuszt!

Receptek kuszkusszal, amelyek megérnek egy-két kóstolást:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippeket találsz itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek