7 nap, 7 étel – Tavaszhívó zöldségételek boldogítanak a héten

Már egyre jobban érezni, hogy közelít a tavasz: az enyhébb idő, az előbújó virágok mellett a főztünk is árulkodhat erről. Főleg, ha elkészítjük az alábbi gyors, laktató zöldséges fogásokat.

Végre fellélegezhetünk a hosszú tél után, már tényleg csak karnyújtásnyira van tőlünk a kikelet: az enyhébb reggelek, lágyabb szellők és a hátukon érkező virágillat mind ezt hirdetik. Szóljon erről a felemlő érzésről a konyhai tevékenykedésünk is, járja át a tavaszi hangulat asztalra kerülő étkeinket, hogy ilyen módon is frissesség, változás lépjen az életünkbe. Főzzünk a héten gyorsan, ízesen, sok-sok zöldséggel, kicsattanóan tavaszi receptekből!

Nézd meg galériánkban a hét gyors tavaszi receptjeit!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ha még színesebbé tennéd az életet a konyhában:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek