7 különleges rántott hús, amire sosem fogsz ráunni

A tökéletes hétvégi főfogás, amit nem lehet nem szeretni. Íme a kedvenc variációink rántott húsra! Nehéz lesz kiválasztani a legjobbat!

  1. 1.

    Íróban pácolt rántott hús

  2. 2.

    Tojás nélküli rántott hús

  3. 3.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  4. 4.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  5. 5.

    Magyar-kínai ihletésű rántott hús tojásos rizzsel

  6. 6.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  7. 7.

    Mandulabundás rántott csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?