7 krémesen lágy FŐZELÉK, ami ráadásul vegán

Burgonya, tök, kelbimbó vagy zöldborsó, ezek az isteni főzelékek ételérzékenységben szenvedőknek vagy vegánoknak is tökéletesek.

  1. 1.

    Kelbimbó főzelék liszt- és tejmentesen

  2. 2.

    Paradicsomos krumpli Gizi konyhájából

  3. 3.

    Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától

  4. 4.

    Vegán zöldborsófőzelék

  5. 5.

    Vegán vöröslencse dhal

  6. 6.

    Vegán tökfőzelék

  7. 7.

    Egyszerű burgonyafőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek