7 izgalmas sós palacsinta, ha már unod az édes változatot

Spenót, túró, kukorica...elsőre nem ezek a töltelékek ugranak be, ha a palacsintára gondolunk, pedig a sós változatok épp olyan kívánatosak tudnak lenni, mint édes társaik.

  1. 1.

    Palacsinta gombával és krumplival töltve

  2. 2.

    Zöldséges palacsintabatyu snidlingmártással

  3. 3.

    Bébispenótos palacsinta

  4. 4.

    Snidlinges palacsinta

  5. 5.

    Spenótos-ricottás palacsintatekercsek

  6. 6.

    Kukoricás palacsinta

  7. 7.

    Túrós-tejfölös-sajtos palacsinta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek