7 fenséges saslik kinti vagy benti sütögetéshez

Szinte bármelyik hús jól mutat nyárson. És még milyen finom! A grillezés elbírja az erős fűszereket, tálalj mellé egy könnyű salátát, és kész is a csodás, nyári ebéd!

  1. 1.

    Grillezett csirkenyárs gombaszósszal

  2. 2.

    Citromos-zöldfűszeres csirkenyársak

  3. 3.

    Rablóhús

  4. 4.

    Almás csirkenyársak

  5. 5.

    Csirkemell satay curry-s rizzsel

  6. 6.

    Grillezett mexikói csirkenyársak joghurtos mártogatóval

  7. 7.

    Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek