6 nap, 6 étel – Tavaszi morzsaparti és gyors ebédek várnak

Véget ért a húsvéti dínom és a dánom is, ami pedig mögötte maradt az nem más, mint egy kisebb-nagyobb halom ételmaradék. Ezeket használjuk fel kreatívan a rövid héten, közéjük pedig tavaszias fogásokat szúrunk.

Valahogy sosem tudja az ember pontosan kiszámolni, mennyi étel-ital lesz elegendő a nagy ünnepekre: így húsvét után is előfordul, hogy megmarad a sonkából, tojásból, zöldségekből valamennyi. Szerencsére semmi nem vész kárba, erre a feleslegre már szépen ráépült a maradékmentő receptek kreatív hálózata – ezek segítenek minket a héten, hogy gyors ebédeket készíthessünk. A menü további foghíjait tavaszias, friss és hasonlóan rövid időt igénylő receptek töltik ki, így esélyünk sem lesz az éhezésre.

Nézd meg galériánkban a hétre szánt maradékmentő és tavaszi ebédeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi recept és íz vár az alábbi cikkekben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?