Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem tetszett magának az esküvői fotókon, 45 kilót dobott le

Annyira beleszerettet a sportba a fiatal nő, hogy most úgy néz ki, mint egy testépítő.

Azt hiszem, hogy sokan akadtak már ki, mikor meglátták magukat egy fotón. Én már például diétába is kezdtem egy-egy kép után, amivel úgy látszik, nem vagyok egyedül, ugyanis Rachel Krebs is így tett, miután meglátott egy esküvőn készült felvételt magáról. A kétgyermekes anyuka akkora sokkot kapott, hogy eldöntötte, azonnal változtat az életén.

A kép egy barátnőm esküvőjén készült, a két terhességem után. Emlékszem, 15 kilót fogytam a gyerekek születése után, és azt gondoltam, egész jól nézek ki. Hát, egyáltalán nem így volt!” Akkor Rachel 101 kilót nyomott, bár szerintem ezeken a képeken egyáltalán nem látszik ennyinek.

Rachel először minden feldolgozott élelmiszert, cukrot és alkoholt kiiktatott az étrendjéből és teljesen organikus ételekre váltott. Természetesen edzeni is elkezdett óvatosan. Először csak heti háromszor járt le a terembe, de később annyira megszerette, hogy ma már heti hatszor megy le. „Számomra csak az a fontos, hogy fitt anyuka legyek, aki bírja a gyerekeivel a tempót, de azért jó móka volt felfedezni, hogy két gyerek után is lehet kockás hasam.”

Az biztos, hogy Rachel fantasztikusan néz ki és reméljük, hogy a lelkesedése nem hagy alább és továbbra is folytatja majd a kemény edzéseket. Mi nagyon gratulálunk neki.

Ezeket olvastad már? 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!