Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 dolog, amit az okos anyukák SOHA nem csinálnak, ha gyerekkel mennek vásárolni

A bevásárlás gyerekkel nehezített pálya, de nem lehetetlen küldetés. Így egyszerűsítheted le az életedet, ha nem egyedül mész bevásárolni!

A nők mindenre találnak megoldást, az anyák pedig még annál is többre. Ötletek, praktikák, hogy a bevásárlás a gyerekekkel se tartson egy örökkévalóságig. 

Ne hagyd ki az ingyen falatokat!

A promóciós pultok a barátaid! Ne hagyd ki az ingyenes sütiket, harapnivalókat, italokat, amiket a gyerekeid szeretnek – persze, az egészséges snackeket előtérbe helyezve. A snackek, gyümölcsök tökéletes figyelemelterelők, így nagyobb az esélye, hogy zavartalanul vásárolj. Nevezhetjük ezt megvesztegetésnek is, a lényeg, hogy mindent be tudj szerezni a lehető legkisebb erőfeszítéssel.

Soha ne indulj el lista nélkül!

Listát írni nemcsak akkor jó, ha gyerekekkel indulsz vásárolni, hanem akkor is, ha magad mész. Elkerülheted a tanácstalan bolyongást, és a túlköltekezést is, ha ragaszkodsz a listán szereplő dolgokhoz. Listával a kezedben nem kell attól tartanod, hogy valami kimegy a fejedből, és céltudatosan tudsz haladni a következő termék irányába. Legyen a hűtődön egy letéphető papírtömb, így minden nap hozzáírhatod azt, ami épp kifogyott!

Ne hagyd figyelmen kívül az akciókat!

Ne várd meg, amíg tejesen kifogy az otthoni keksz-, vagy cukorkakészlet. Gondolkodj előre, és nézd meg mindig, hogy melyik héten mi van akcióban, így anyagilag is jobban kijöhetsz. Ha szemfüles vagy, és nagyobb tételben vásárolsz, könnyen hozzájuthatsz 1-2 ingyen doboz sütihez, csokihoz, gyümölcshöz.

Receptajánló:

Ne használj bankkártyát!

Szakértők szerint, ha készpénzzel fizetünk, sokkal kevésbé vagyunk hajlamosak túlköltekezni, mint egy bankkártyával. Az ok egyszerű: a készpénz megfogható, és ha túl sok bankót akarnánk kiadni a kezünkből, annak lesz egy visszatartó ereje. Akik készpénzzel vásárolnak, jobban számon tartják, mit tettek a kosarukba.

Ne hagyd ki a vásárlásból a gyereket!

Nyilván ennek a megvalósítása nem mindig egyszerű, de jobb, ha a gyereket is bevonod a vásárlásba, ahelyett, hogy unalmában csokik és játékok után nyújtózkodna. Amikor leemelsz valamit a polcról, kérdezd meg két választási alternatívát felkínálva, hogy melyiket szeretné, így nem érzi majd úgy, hogy ő semmiben sem dönthetett és kihagytad a vásárlásból.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!