3 ételszállító, akiket szeretünk

Keresed a tökéletes helyet, ahonnan ebédet rendelhetsz? Ha nincs időd főzni, viszont éhes vagy, ajánljuk a NoSalty aktuális kedvenc házhoz szállítóit!

Annak ellenére, hogy a szerkesztőségben valamilyen formában mindenkinek szenvedélye a főzés, sokszor kényszerülünk ebédet rendelni - sajnos a megfelelő házhoz szállító megtalálása közel sem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk. Ezerötszáz forintos keretből próbálunk gazdálkodni fejenként, és most megosztjuk veletek, melyik az a 3 ételszállító, akikben eddig talán még egyszer sem csalódtunk.

Apresto

Olaszos, fúziós konyha, isteni tésztákkal, melyeket házilag készítenek, ilyen az Apresto. Friss alapanyagok, bőséges adagok és az eddig kóstoltak közül talán az egyetlen szállítós saláta kapható itt, amit igazán finomnak találtunk. A pizza vékony tésztás, finom, kedvenceink a már említett saláták mellett a spenótos-lazacos pappardelle, a ház gnoccija és a vargányás-spenótos pappardelle.

Kisparázs

Már évekkel ezelőtti indulásakor is hatalmas lelkesedés övezte a thai étkezdét, a Kisparázst- a Király utcában, a Kazinczyban, és a Jókai utcában is megtalálhatóak aktuálisan. Ár-érték arányban a legkiemelkedőbbek, a szerkesztőség egyik tagja a B12-es kódú jázmin rizses, kókusztejes, zöldséges-húsos currypasztás csoda megszállottja, de akadnak hódolói a leveseknek és a B7-nek is.

Pándzsáb Tandori Indiai Vendéglő

Nagyon kerestünk egy árban is elfogadható, ugyanakkor kellően autentikus indiai éttermet, hiszen rajongunk az egzotikus ízekért - így jött képbe a Pándzsáb. A vajas csirke, a csirke byriani, a tikka massala, valamint a kadai paneer vega elképesztően gazdag ízvilága mind-mind befutók a NoSaltynál basmati rizs vagy frissen sült fokhagymás naan kíséretében!

Címlapról ajánljuk

További cikkek