15 krémes tejszínes és tejfölös húsétel

Ha a húst tejfölös vagy tejszínes mártásban főzzük/sütjük, csodásan omlós marad, nem szárad ki, és szinte szétolvad a szánkban. Hoztunk 15 bizonyítékot!

  1. 1.

    Mustáros csirkemell rizzsel

  2. 2.

    Sertés szelet sajtmártással

  3. 3.

    Fűszeres-tejszínes csirkecomb

  4. 4.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

  5. 5.

    Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

  6. 6.

    Gombás-tejszínes csirkemell ahogy Smaragd készíti

  7. 7.

    Tejszínes-kéksajtos tagliatelle fűszeres csirkemellel

  8. 8.

    Tejfölös lecsós csirkecomb

  9. 9.

    Illatos csirke Marcsisef konyhájából

  10. 10.

    Tejszínes-mustáros sertéskaraj

  11. 11.

    Vermutos csirkemell

  12. 12.

    Sajtos-baconös-hagymás-tejfölös mártásban sült csirke

  13. 13.

    Tejszínes-chilis mártásos csirke

  14. 14.

    Sajtos-tejszínes csirkeragu

  15. 15.

    Tormás-tejszínes csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek