15 hibátlan csirkés vacsora

A csodás vacsorákhoz ezúttal a főszerepet az örök kedvenc, a csirke kapja.

Válogass kedvedre ezekből a receptekből, mert a csirke mindig nyerő. Készítheted ázsiai stílusban, levesnek, rakottan vagy szendvicskrémnek, de még különleges bundában, "rántva" is!

  1. 1.

    Ázsiai karalábéleves csirkével

  2. 2.

    Tészta medvehagymamártással, parmezános csirkével

  3. 3.

    Kreol jambalaya

  4. 4.

    Vietnámi palacsinta

  5. 5.

    Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

  6. 6.

    Csirkemell "Wellington" módra

  7. 7.

    Kijevi csirkemell sütőben sütve

  8. 8.

    Tavaszi rakottas

  9. 9.

    Resztelt csirkemáj

  10. 10.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  11. 11.

    Fűszeres csirkemáj

  12. 12.

    Gong bao csirke

  13. 13.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  14. 14.

    Csirkemájparfé

  15. 15.

    Kefirben pácolt csirkecomb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?