11 omlós karácsonyi kacsasült

Mellét vagy combját? - a kacsa két legfinomabb részéből mutatunk tökéletes sülteket, amik bármelyik ünnepi asztalon megállják a helyüket. 

  1. 1.

    Ropogós sült kacsa párolt káposztával

  2. 2.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

  3. 3.

    Ropogós kacsasült pofonegyszerűen

  4. 4.

    Kacsasült szőlős fánkkal

  5. 5.

    Karácsonyi narancsos kacsacomb

  6. 6.

    Gesztenyével és szőlővel töltött kacsacomb

  7. 7.

    Sült kacsacombok almás-hagymás burgonyával

  8. 8.

    Sült kacsacomb 8. - barna sörös

  9. 9.

    Gordon Ramsay féle sült kacsa büszkemártással

  10. 10.

    Narancsos kacsamell

  11. 11.

    Sült kacsacomb pezsgős párolt káposztával és hagymás burgonyával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek