11 kívül ropogós, belül puha csirkecomb

A csirkecomb bőréről megoszlanak a vélemények... De hát egy jól fűszerezett, ropogós bőrkének ki tudna ellenállni?!

  1. 1.

    Jerk csirkecombok

  2. 2.

    Grillezett csirkecomb párolt rizzsel

  3. 3.

    Majdnem vasalt csirkecomb

  4. 4.

    Mézes-gránatalmás csirkecomb

  5. 5.

    Indiai csirke grill

  6. 6.

    Grillkolbásszal sült citromos csirkecomb

  7. 7.

    Kólában pácolt sült csirke

  8. 8.

    Mustáros csirkecombfilé grillezve

  9. 9.

    Pesto-s grillezett csirkecomb frissítő zöldségekkel

  10. 10.

    Fokhagymás-chilis csirke steak burgonyával székely módra

  11. 11.

    Vasalt csirkecomb filé citrusos salátával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!