11 csodás egytálétel csirkecombbal, hogy ne csak mindig a melle húsát együk

Sokan a combot részesítik előnyben a csirkemell helyett, hiszen nem szárad ki olyan könnyen, jóval szaftosabb az állaga. Ráadásul kedvezőbb áron is jutunk hozzá.

  1. 1.

    Rizses csirke

  2. 2.

    Zöldfűszeres káposztában sült csirke

  3. 3.

    Káposztás csirkecomb római tálban

  4. 4.

    Joszenabe

  5. 5.

    Kakukkfüves csirkecombok újburgonyával

  6. 6.

    Rakott baconös-sajtos-csirkehúsos egyveleg

  7. 7.

    Csirkecombok paradicsommártásban

  8. 8.

    Fűszeres csirkerakottas

  9. 9.

    Csirkecombok savanyú káposztával

  10. 10.

    Rakott krumpli kolbásszal töltött csirkecombbal

  11. 11.

    Gömböcös rizottó

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.