Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 tapas, amit bármikor bevethetsz

Álljon most itt lejjebb egy tizes toplista a kedvenc padlizsános, halas, gyümölcsös tapasaink listájával. Kezdőknek is menni fognak! 

A tapasok körét nem árt egy kicsit kiszélesíteni: sokszor csak apró, sós falatokként tudjuk őket elképzelni, pedig jóval többet takar ez az elnevezés, mint néhány chips vagy pogácsa. A mi kedvenceink a lazacos falatok, na meg persze a nachos, és nagyjából minden, csöppnyi kreativitással elkészített zöldséges-húsos apróság!

A tapasok hagyománya mindig is a beszélgetésekhez, a társasági összejövetelekhez kapcsolódott, hiszen ki ne szeretné dumálások és társasjátékozás közben bekapkodni a frissen összeállított finom dolgokat – ennek a pszichológiája nagyjából a tévézés, mozizás közbeni céltalan nassoláshoz hasonlítható – és mint tudjuk, sosem mindegy, mit eszünk ilyenkor. Le a kalappal az előtt, akinek tényleg sikerült végre jó csicsókachipset gyártania, odavagyunk a gravlaxért, és nagyjából mindenért, ami sajtos – ez alól mindenféle tekercsek sem kivételek. Nézzük, mit válogattunk nektek a tapasok toplistájába!

Még több tapas receptje

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!