10 sörkorcsolya a foci VB-hez

Ma este kezdődik a futball világbajnokság, amihez minden bizonnyal a hűsítő már a hűtőben pihen, úgyhogy ideje valami gyors ropogtatnivalót is összedobni!

Chips, szotyi, ropi - valóban ezek a legegyszerűbb és legközkedveltebb meccsnézős nassolnivalók, ám a gondos háziasszonyok ilyenkor igyekeznek valamilyen házi, egészségesebb harapnivalókkal a férfiak kedvében járni. Persze annál nagyobb menőség meg nincs is, amikor áthívjuk a haverokat meccset nézni, és saját készítésű sós sütit teszünk le eléjük, úgyhogy uraim, lehet próbálkozni és előkészülni. 10 recepttel segítünk a tanácstalan, de annál lelkesebb futball rajongóknak!

 1. 1.

  Sonkás csiga

 2. 2.

  Gougère - habkönnyű sajtfánk

 3. 3.

  Marhahúsos empanadas

 4. 4.

  Spenótos-ricottás pikniksüti

 5. 5.

  Grissini

 6. 6.

  Sajtos rúd Flórától

 7. 7.

  Sonkás hasé

 8. 8.

  Zöldfűszeres túrós fonat

 9. 9.

  "Hangyás" rudacska

 10. 10.

  Túrós pogácsa Zsolt konyhájából

Hozzászólások (1)

Zsolt hobby chef

Sziasztok. Néztem miért n?tt annyira a túrós pogi nézettsége, aztán rájöttem, hogy itt lett ajánlva a foci VB-hez. Engedjétek meg, hogy a krumplis pogit is ajánljam. :-) http://www.nosalty.hu/recept/krumplis-pogacsa-zsolt-konyhajabol

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek