10 polenta és puliszka, ami feldobja a főételeket

Dobd fel egy kicsit a megszokott köretek helyett puliszkával és polentával az ebéded, vagy akár a vacsorádat. 10 szuper okunk, és főleg receptünk van rá!

  1. 1.

    Puliszkagombóc

  2. 2.

    Juhtúrós puliszkagombóc fokhagymás tejföllel

  3. 3.

    Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka

  4. 4.

    Ricottás-chilis polenta sóskamártással

  5. 5.

    Polenta kelkáposztával

  6. 6.

    Spenótos-paradicsomos polenta

  7. 7.

    Túróval és póréval rakott polenta

  8. 8.

    Háromsajtos sült polenta

  9. 9.

    Egyszerű polenta

  10. 10.

    Túrós sült puliszka

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek