10 krumplis egytál 450 kalória alatt

Alapvető tévhit fogyókúra idején, hogy burgonyát nem lehet enni. Pedig hátrányos megkülönböztetése ellenére rendelkezik jó tulajdonságokkal is, csak megfelelően készítsük el!

Korábbi, általatok is kedvelt cikkünkben adtunk tippeket arra, hogy hogyan illeszthető be a burgonya a testsúlycsökkentő étrendbe. Reméljük, azóta már nem néztek rossz szemmel erre az olcsó, könnyen beszerezhető, kedvező tápértékkel rendelkező, egyszerűen, változatosan elkészíthető alapanyagra.

Most receptjeink közül kiválogattam nektek 10 db, adagonként kevesebb, mint 450 kalória- és kevesebb, mint 50 g szénhidráttartalmú, teljes értékű fehérjét is tartalmazó krumplis egytálételt. Bátran készítsétek el őket!

 1. 1.

  Paprikás krumpli zellerzölddel és tojással

 2. 2.

  Calabriai paprikás krumpli

 3. 3.

  Tonhalas burgonya

 4. 4.

  Gratinírozott spenótos burgonya

 5. 5.

  Korianderes burgonyadarabok

 6. 6.

  Kakukkfüves-sonkás répa burgonyával

 7. 7.

  Krumplis-húsos egytálétel gluténmentes

 8. 8.

  Tepsis burgonya Annától

 9. 9.

  Tepsis-krumplis-pulykás

 10. 10.

  Innsbrucki Gröstl

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Jamie Olivernek saját TV-csatornája lett

Volt már saját márkás edénykészlete, a rengeteg saját félkész élelmiszer és a fél könyvespolcot elfoglaló receptes könyvek mellett pedig most elindult a Jamie Oliver csatorna is, ahol egész nap az angol sztárséf műsorait nézhetjük.

Nosalty

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.